Uw specialist in tweedehands banden

Op zoek naar een specialist in used tyres in Netherland? Dan zijn wij van Euroband uw adres. Wij zijn al sinds 1991 werkzaam als inzamelaar van used tyres. Inmiddels zijn wij een internationaal bekend bedrijf en focussen wij ons op de import en export van nieuwe en tweedehands banden over de gehele wereld. Daarnaast zijn we door de VACO erkend en gecertificeerd. U vindt bij ons dan ook de kwaliteit waar u naar zoekt. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Onze used tyres in Netherland

Het leveren van kwaliteit is iets wat wij bij Euroband erg belangrijk vinden. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de used tyres die wij verkopen. Dit geldt voor de nieuwe banden in ons assortiment, maar zeker ook voor onze used banden. Iedere gebruikte band in ons assortiment wordt dan ook uitvoerig getest voordat deze te koop wordt aangeboden. Hieraan stellen wij hoge kwaliteitseisen. Een daarvan is dat de used tyres een minimale profieldiepte hebben. Zo kunnen wij ook garanderen dat onze banden nog een lange tijd meegaan.

Used tyres Netherland

Bij ons vindt u al tweedehands tyres in Netherland vanaf slechts €20. En dit is inclusief monteren, balanceren, het plaatsen van een nieuw ventiel, verwijderingsbijdrage en btw. Uiteraard krijgt u bij ons in Netherland 100% garantie op onze gebruikte banden.

Waarom kiest u voor used tyres van ons?

Wanneer u op zoek bent naar used tyres, dan kunt u iedere willekeurige garage in uw regio binnenlopen. Waarom zou u dan kiezen voor Euroband? Wij zijn uw bandenspecialist in Netherland, omdat:

  • Wij bijna 25 jaar kennis en ervaring in huis hebben
  • Zowel als particulier als (garage)bedrijf kunt u bij ons terecht
  • U vindt bij ons een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands tyres in Netherland
  • Onze prijzen zijn inclusief de montage van uw band en de uitlijning daarna
  • Wij leveren kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wanneer u nog vragen heeft over onze tyres of ergens anders meer informatie over wilt, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze werkwijze en onze used banden. Vult u hiervoor het contactformulier in op onze website en wij komen zo spoedig mogelijk op uw bericht terug. Wilt u ons liever persoonlijk spreken? Dan kunt u hiervoor bellen naar 0183-678343. Onze medewerkers staan u graag te woord. Naar welke used tyres in Netherland bent u op zoek?