Bij Euroband aan het juiste adres!

EurobandBent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in used tyres export? Dan bent u bij Euroband B.V. aan het juiste adres. Wij zamelen used tyres in, op een milieuvriendelijke wijze. Wij verzorgen uw pre-owned tyres export en secondhand tyres export Maar ook voor nieuwe banden kunt u bij Euroband B.V. terecht. En wat te denken van onze bandeninzamelingservice. Wilt u informatie aanvragen? Kijk dan eens verder op onze website of neem contact met ons op.

Een internationaal begrip

Met meer dan 25 jaar ervaring is Euroband B.V. een internationaal begrip op het gebied van used tyres export. Begonnen als tussenhandel, groeit het bedrijf in Werkendam met de dag en heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de import van nieuwe en gebruikte (used) banden. Ook zijn wij gespecialiseerd in pre-owned tyres export en secondhand tyres export. 

Naast het importeren en exporteren van deze pre-owned tyres of secondhand tyres staan wij ook bekend om onze inzamelingswerkzaamheden. Op een 100% ecologisch verantwoorde wijze zamelen wij banden in. Zowel binnen Nederland als in België. Naast import, export en inzamelen kunt u bij ons ook terecht voor uw voertuig. Wij hebben onze eigen bandenservice en kunnen als RDW erkend bedrijf daarnaast APK, reparaties en onderhoud verzorgen.

Used tyres export

Used tyres export

Met onze used tyres export worden banden die voor hergebruik geschikt zijn wereldwijd geëxporteerd. Wij helpen u met zowel pre-owned tyres export als secondhand tyres export. Eventueel worden de tyres voorzien van nieuwe loopvlakken en door verschillende transportbedrijven vervoerd. Door de speciale manier van laden kan er een groot aantal banden per keer vervoerd worden. Onze eigen opslagcapaciteit is groot: wij hebben momenteel ruim 100.000 banden op voorraad, in onze loods van 4500 vierkante meter.

Bandeninzameling

Heeft u een garage of automaterialenhandel en wilt u de used (gebruikte) banden op een professionele wijze af laten voeren? Euroband B.V. neemt dit graag voor haar rekening. Wij kunnen u als bandeninzamelingsbedrijf het volgende bieden:

  • De banden worden kosteloos opgehaald
  • Snelle afhaalservice
  • Vaste chauffeur en een vaste route
  • Gratis bandencontainer of bandenkar

Nadat de autobanden zijn ingezameld, worden deze gesorteerd en door de keuring gehaald. Op basis van deze uitkomst worden de tyres verkocht of op milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Wij maken ook gebruik van pre-owned tyres export en secondhand tyres export. Wij checken en exporteren uw oude banden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor used tyres? Of wilt u een offerte aanvragen voor onze inzamelingservice? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons bellen op 0183-505047. Onze medewerkers staan u graag te woord over secondhand tyres export, pre-owned tyres export en en onze overige diensten.