Op zoek naar gebruikte tweedehands winterbanden?

Voor tweedehands winterbanden kunt u uitstekend bij Euroband terecht. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan tweedehands banden voor verschillende voertuigen. Uiteraard kunnen wij u helpen wanneer u naar autobanden op zoek bent, maar ook voor landbouw- en motorbanden zijn wij uw adres. Omdat wij VACO-erkend en –gecertificeerd zijn, bent u bij ons ook verzekerd van hoge kwaliteit en deskundigheid. Dit geldt voor zowel onze nieuwe als gebruikte winterbanden.

Tweedehands winterbanden

Euroband

Tweedehands winterbanden van hoge kwaliteit

Het leveren van kwaliteit staat bij Euroband hoog in het vaandel. Dit geldt niet alleen voor de nieuwe winterbanden die u bij ons vindt, maar ook voor onze tweedehands banden. Voordat we onze tweedehands (auto)banden te koop aanbieden, worden ze eerst uitgebreid door onze medewerkers getest. Hierbij worden hoge kwaliteitseisen in acht genomen. Zo is een van onze eisen dat onze winterbanden minimaal een profieldikte hebben van 5 mm. Om een beeld te geven: het wettelijke minimum is 1,6 mm. Onze banden voldoen hier dus ruim aan. U kunt er dan ook nog zeker wat kilometers mee maken. Wilt u graag meer weten over onze banden? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Kwaliteit tweedehands winterbanden kiest u voor Euroband

Bij ons staat u als klant centraal. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door net die stap extra voor u als klant te doen. Wanneer u ons inschakelt voor de aanschaf van tweedehands winterbanden, dan profiteert u bij ons altijd van het volgende:

  • Onze bandenservice beschikt over meer dan 20 jaar kennis en ervaring
  • U vindt bij ons een ruim assortiment aan winterbanden
  • Onze tweedehands (winter)banden zijn zeer scherp geprijsd en van een hoge kwaliteit
  • Wij leveren banden aan zowel particuliere als zakelijke klanten
  • We zijn niet alleen uw adres voor aanschaf, maar ook voor montage en uitlijning

Tweedehands winterbanden nodig? Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u nog een vraag over onze winterbanden? Of wilt u graag tweedehands winterbanden aanschaffen, maar weet u de maten niet? Neemt u in dat geval contact met ons op. Wij helpen u graag met al uw vragen. Wij zijn te bereiken via het contactformulier dat u op onze website vindt. U kunt ook een e-mail sturen naar info@euroband.info of bellen naar 0183-678343. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wij zijn het adres wanneer u op zoek bent naar tweedehands winterbanden die van goede kwaliteit zijn.