Tweedehands banden voor export

Wanneer u op zoek bent naar tweedehands banden voor export, denkt u dan eens aan Euroband. Wij zijn 25 jaar geleden begonnen als tussenhandel en verzamelden al vroeg gebruikte autobanden in. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en export van nieuwe en gebruikte banden over de hele wereld. Wij keuren de autobanden, verkopen zo’n 35% door als tweedehands banden en de rest wordt milieuvriendelijke manier verwerkt. Voor export van een tweedehands band moet u bij Euroband zijn!

Ons diensten aanbod

U kunt bij ons terecht voor meer dan alleen de ex- en import van autobanden, namelijk:

  • Uitlijnen met de nieuwste 3D-techniek, waardoor uw voertuig weer prettig rijdt
  • Het algemeen periodiek keuren van uw auto en het onderhoud ervan
  • Verkoop van nieuwe en gebruikte autobanden
  • Nieuwe of tweedehands banden voor industrie, landbouw en motor
  • De juiste bandenspanning door te vullen met stikstof
  • Het leveren van truckbanden en velgen, ruime keuze en grote voorraad
  • Pechservice, dus we helpen u wanneer u pech heeft op de weg

Tweedehands banden voor export

Tweedehands banden inzamelen

Gaat het om inzamelen, dan zijn wij een BEM-gecertificeerd bandeninzamelingsbedrijf. Wij halen ze op bij onder andere bandenservicebedrijven, garages, gemeenten en autohandels. Werkt u met ons samen, dan betekent dit dat tweedehands banden voor u gratis opgehaald worden (mits ze onder de nieuwe regeling vallen). Onze vaste chauffeur rijdt een vaste route, wat u een snelle en vooral correcte afhaalservice garandeert. We kunnen in overleg ook een gratis en brandveilige bandencontainer bij u plaatsen. Onze vakmensen vertellen u graag meer hiervoor en kunnen u ook uitleggen waar de ingezamelde banden voor gebruikt worden.

Banden voor export wereldwijd

Ons bedrijf is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in de import en export van nieuwe en tweedehands autobanden over de hele wereld. Is een band nog geschikt voor indirect hergebruik? Dan voorzien we deze van een nieuw loopvlak. Vaak worden deze in Europa verkocht. Gaat het om banden voor direct hergebruik? Dan verkopen we deze zelfs wereldwijd. Het vervoer vindt plaats via transportbedrijven, zeecontainers of via eigen vervoer. Onze voorraad bestaat doorgaans uit 60.000 banden voor de export met prijzen vanaf 1 euro. Wij verkopen aan zowel (garage)bedrijven als particulieren.

Heeft u interesse in onze banden?

Bent u op zoek naar de juiste truckbanden voor de export? Of wilt u voordelig een band voor de export vinden? Wat u ook zoekt, wij zijn dé bandenexpert en wij kunnen u dan ook uitstekend helpen. U kunt voor vragen vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0183-505047. Stuurt u ons liever een bericht? Dan kunt u via ons contactformulier een bericht achterlaten. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Wanneer u tweedehands banden voor de export zoekt, dan vindt u het ongetwijfeld in ons ruime assortiment.