Op zoek naar een gebruikte band?

Wilt u goede tweedehands autobanden kopen? Heeft u een volledige set nodig voor uw auto? Of wilt u juist grote aantallen kopen voor bijvoorbeeld uw wagenpark? Bij Euroband bent in beide gevallen aan het juiste adres. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het vinden van de juiste autobanden. In onze ruime voorraad van rond de 60.000 nieuwe en tweedehands banden is er voor ieder budget wat wils te vinden. Wilt u ze gemonteerd en gebalanceerd hebben? Ook dit kunnen wij voor u doen. Ontdek het gemak van Euroband!

Onze tweedehands autobanden

Wij adviseren u om altijd meteen alle autobanden te vervangen en niet een. Denk hierbij ook aan uw reservewiel. Uiteraard kunt u ook wanneer u slechts één exemplaar nodig heeft bij ons terecht. Wij leveren verder ook tweedehands truckbanden, motorbanden en tractorbanden.

Om alles netjes af te werken, bieden wij tevens nieuwe en gebruikte velgen te koop aan. Doordat wij onze tweedehands autobanden streng controleren, heeft u er altijd lang plezier van:

  • Bij onze tweedehands banden is de profieldikte minimaal 5 mm, terwijl 1,6 mm het wettelijk minimum is.
  • Onze prijzen zijn altijd inclusief verwijderingsbijdrage en btw.
  • Ook kunnen we zonder bijkomende kosten alles voor u monteren en balanceren.

Tweedehands banden

Zo zamelen wij in

Producenten en importeurs hebben vanaf 2004 de verplichting om oude autobanden op te halen bij garages, gemeenten en autohandelaren en ze te laten verwerken. Euroband is een BEM-gecertificeerd inzamelingsbedrijf. Onze chauffeurs hebben vaste routes, waardoor ze altijd netjes op tijd zijn om iedere tweedehands band op te halen. Wij sorteren en keuren de autobanden die we binnenkrijgen. Schrotbanden zijn niet langer geschikt voor een tweede ronde en worden milieuvriendelijk verwerkt. Waardebanden worden eventueel voorzien van een nieuw loopvlak en gaan dan beginnen aan een tweede leven. Mogelijk via de export.

Ga voor keuze en kwaliteit

Wanneer u tweedehands autobanden koopt, dan wilt u wel zeker weten dat ze goed zijn en nog enige tijd mee kunnen gaan. Wij zetten uw tweedehands banden op de auto en zorgen ervoor dat de profieldikte meer dan voldoende is. Bij ons vindt u de beste kwaliteit autobanden en een zeer ruime keuze voor een scherpe prijs. Ook hiervan profiteren? Bel dan snel voor een offerte naar 0183-505047. Houdt wel uw bandencode bij de hand. Of stuur ons een bericht via het online contactformulier op onze site. Bij ons vindt u de tweedehands autobanden die u zoekt!