Tweedehands autobanden voor export

Bent u op zoek naar tweedehands autobanden voor export? Maak dan gebruik van de diensten en het aanbod van Euroband. Bijna 25 jaar geleden zijn we begonnen als tussenhandel en we haalden ook tweedehands autobanden op. We zijn inmiddels een internationaal georiënteerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de export en import van autobanden (nieuw en gebruikt) over de hele wereld. Onze keurmeesters sorteren de banden. Ongeveer 35% gaat een nieuwe ronde mee als tweedehands autobanden. De andere 65% wordt duurzaam verwerkt. Wanneer u autobanden voor export nodig heeft, denk dan aan Euroband!

Vele diensten mogelijk

Wij bieden u meer dan alleen de import of export van banden, of ze nu nieuw of gebruikt zijn. U vindt bij ons:

  • Alle nieuwste 3D-technieken voor het perfect uitlijnen van uw auto
  • Uw personenwagen algemeen periodiek keuren en onderhouden
  • Tweedehands banden voor landbouw, industrie en motoren
  • Vullen met stikstof voor de beste bandenspanning (2,50 per band)
  • Ruime keuze in truckbanden en velgen van diverse topmerken
  • Onze pechservice helpt u ook bij pech langs de weg

Tweedehands autobanden voor export

Tweedehands autobanden ophalen

U kunt ons ook inschakelen om oude schrotbanden op te laten halen. Wij zijn namelijk een door de BEM gecertificeerd inzamelingsbedrijf. Onze chauffeurs rijden vaste routes langs garages, autohandels, gemeenten en bandenservicebedrijven. Alles wat we ophalen, wordt streng gecontroleerd. Wilt u dat we ook tweedehands banden voor inzameling bij u ophalen? Of heeft u liever dat we bij u een gratis en brandveilige bandencontainer plaatsen? Ook dat is geen enkel probleem. We leggen u graag uit wat er mogelijk is en waar de opgehaalde autobanden voor ingezet worden.

Autobanden voor export leveren

Euroband is uitgegroeid tot een internationaal bandenbedrijf, dat zich specialiseert in de import en export van nieuwe en tweedehands banden. Wanneer een band nog geschikt is voor export en indirect hergebruik, dan voorzien we deze van een gloednieuw loopvlak. Deze bandsoorten vinden gretig aftrek in Europa. Hebben we autobanden voor direct hergebruik, dan worden die zelfs wereldwijd verkocht. We voeren alles via transportbedrijven, eigen vervoer of zeecontainers. Aan zowel particulieren, maar vooral ook aan bedrijven verkopen we autobanden voor de export.

Offerte voor onze autobanden?

Heeft u tweedehands bandensets nodig voor de export? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Wij zijn de bandenspecialist die u zoekt en we kunnen u ook perfect van dienst zijn, wanneer u tweedehands autobanden voor uw voertuig zoekt. Zoek uw bandencode op en belt u voor ons volledige aanbod naar 0183-505047. U kunt ons ook e-mailen via het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om u te mogen helpen met export. Bij ons vindt u de tweedehands autobanden voor de export, die u nodig heeft.