Uw specialist voor uw auto

Wij van Euroband helpen u graag bij het onderhoud van uw auto in Werkendam. Met bijna 25 jaar ervaring in ons vakgebied kunnen wij u hierbij uitstekend helpen. Wij staan voor het leveren van kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat wij een door de VACO erkend en gecertificeerd bedrijf zijn. Ook hebben wij het ISO 9001:2000 certificaat. Bij ons vindt u dan ook een heldere werkwijze en deskundig advies. Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Onderhoud van uw auto in Werkendam

Wij van Euroband zijn meer dan alleen een specialist in banden voor verschillende voertuigen. Wij zijn ook uw adres voor het onderhoud van uw auto in Werkendam. Euroband is als sinds 1991 werkzaam in dit vakgebied en wij kunnen u op dit vlak dan ook uitstekend helpen. Onze vakkundige medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om het onderhoud van diverse auto’s te verzorgen. Zij kijken uw gehele auto in Werkendam na en lossen eventuele problemen voor u op. Tevens zijn wij een door de RDW erkend bedrijf. Wij kunnen u dus ook helpen bij de apk-keuring van uw voertuig.

Wij kunnen u ook helpen bij:

Wij zijn niet alleen hét adres voor het onderhoud van uw auto, maar wij kunnen u ook op verschillende vlakken helpen. Zo kunt u bij ons in Werkendam terecht voor onder meer de volgende werkzaamheden en diensten:

  • De aanschaf van nieuwe en gebruikte banden
  • Het uitlijnen van uw voertuig met behulp van 3D-techniek
  • Ruim aanbod aan velgen
  • Het monteren van uw banden en het uitlijnen van uw auto
  •  Bij pech onderweg bieden wij u ook hulp

Nog een vraag voor ons over onderhoud van uw auto Werkendam?

Heeft u nog vragen voor ons? Wilt u wat meer weten over wat wij op het vlak van onderhoud voor u auto kunnen doen in Werkendam? Of wilt u wat meer informatie over het keuren en onderhoud van uw auto in Werkendam? Neemt u in al deze gevallen contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder. Vul direct het contactformulier op onze website in of stuur ons een e-mail via: info@euroband.info. Telefonisch kunt u ons bereiken op nummer: 0183-678343. Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw auto in Werkendam.

thumb_apk

Onderhoud auto Werkendam