Uw leverancier

Voor nieuwe banden in Werkendam moet u bij Euroband zijn. Wij zijn een groot en internationaal bedrijf dat u gebruikte en nieuwe banden kan verkopen, of u nu een particuliere of zakelijke klant bent. Ook voor import en export bent u aan het juiste adres. Uniek aan ons bedrijf is dat wij ook een bandeninzamelingsbedrijf zijn. Wij halen oude exemplaren op en zorgen ervoor dat ze bij de juiste kopers terechtkomen. Zo kunnen we voor iedere prijsklasse een geschikte band leveren en kunnen we onze prijzen laag houden. Profiteer hier snel van in Werkendam!

Onze nieuwe banden in Werkendam

U vindt bij Euroband nieuwe banden van bekende en minder bekende merken. Dat een merk minder bekend is, wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Goede banden zijn vereist wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, want het is de enige plek waarmee uw auto contact maakt met de weg.

U moet hier dus op kunnen vertrouwen. Let daarom niet alleen op prijs, maar ook de technische dienstverlening, voorlichting en deskundige advisering. Naast gebruikte autobanden vindt u bij ons in Werkendam ook nieuwe banden van onder meer:

 • Dunlop
 • Pirelli
 • Michelin
 • Roadstone
 • Vredestein
 • Uniroyal

nieuwe banden Werkendam

Hoe vind ik mijn bandenmaat?

Net als bij een fiets heeft u een specifieke maat banden in Werkendam nodig. Aan de zijkant van uw band staan cijfers en getallen die samen de bandencode vormen. Hiermee kunnen we voor u bepalen welke nieuwe modellen wel of niet geschikt zijn. U kunt ook in de handleiding van uw auto kijken. Hierin vindt u aanbevelingen. Uiteraard kunnen onze vakmensen en keurmeesters u in Werkendam van goed advies voorzien. Wij geven u altijd de tip mee om met uw nieuwe autobanden voorzichtig te zijn. Er zit nog een glad laagje op en die is pas na 600 kilometer afgesleten. Houd in het begin dus rekening met een langere remweg.

Onze voordelen in Werkendam

Of u nu gloednieuwe of gebruikte banden in Werkendam nodig heeft, wij hebben altijd op voorraad wat u zoekt. Omdat wij doorgaans een wisselend assortiment van een stuk of 60.000 autobanden en velgen hebben, kunnen wij altijd snel uit voorraad leveren. Maar dat is niet het enige waar u van profiteert door voor ons te kiezen:

 • Onze prijzen zijn inclusief verwijderingsbijdrage en btw.
 • U krijgt altijd 100% garantie en gratis montage en balanceren.
 • Wij zijn erkend en gecertificeerd door de VACO.
 • Met ons haalt u 25 jaar kennis en ervaring in huis.
 • We kunnen ook uw bandenspanning verbeteren met stikstof.

Bandenspecialist in uw regio

Ook voor nieuwe velgen bent u bij Euroband aan het juiste adres. Zo ziet uw voertuig er weer netjes uit en kunt u veilig de weg op. Gaat er toch iets mis, dan schiet onze pechservice u te hulp. Onze service houdt nooit op! Wilt u dit zelf ervaren? Kom dan bij ons langs. U bent van harte welkom om onze banden in Werkendam te komen bekijken! Ook geven we u graag telefonisch (0183-505047) of via ons contactformulier advies of een offerte. Wij kunnen u het beste helpen, wanneer u uw bandencode weet. Wij van Euroband zijn er voor u, wanneer u nieuwe banden wilt in Werkendam!