Nieuwe autobanden in Werkendam

Wanneer u nieuwe autobanden in Werkendam wilt kopen, dan kiest u voor Euroband. Wij zijn al bijna 25 jaar een internationaal bedrijf dat handelt in gebruikte en nieuwe autobanden en velgen. In ons zeer ruime assortiment vindt u verschillende merken en modellen. Voor iedere prijsklasse en wensen hebben wij de juiste autobanden. Ook voor nieuwe truckbanden kunt u bij ons terecht. Maar dat is niet het enige. We kunnen ze ook voor u monteren en uitbalanceren. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Bij ons in Werkendam betaalt u weinig en krijgt u daar veel voor terug!

Onze autobanden in Werkendam

Wij verkopen gloednieuwe en gebruikte banden van vele bekende en minder bekende merken. U vindt bij ons in Werkendam onder meer de merken Dunlop, Pirelli, Vredestein, Uniroyal, Roadstone en Michelin. Maar dat een merk minder bekend is, wil niet zeggen dat het ook minder kwaliteit levert. Wij raden u aan om altijd een professional in te schakelen, omdat u wel veilig en comfortabel moet kunnen blijven rijden. Omdat een band het enige is waarmee u contact maakt op de weg, moet het passen en goed gemonteerd zijn. We adviseren u om steeds een gehele nieuwe set aan te schaffen en tegelijkertijd het reservewiel te controleren.

nieuwe autobanden Werkendam

Daarom kiest u onze bandenservice

Voor autobanden in Werkendam en omgeving kunt u bij verschillende bedrijven terecht. Waarom zou u dan voor ons kiezen? Omdat wij ons onderscheiden van de concurrentie door onder meer het volgende:

  • Wij werken duurzaam en zamelen oude autobanden in om ze duurzaam te verwerken of te hergebruiken
  • Omdat we slim inkopen en hergebruik stimuleren, kunnen we lage prijzen hanteren
  • Iedere band is streng gecontroleerd en heeft minimaal een profieldikte van 5 mm (1,6 mm het wettelijk minimum verplicht)
  • In Werkendam monteren we de band gratis (inclusief nieuw ventiel en uitbalanceren)
  • U krijgt altijd 100% garantie, omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze onderdelen
  • Bij ons vindt u ook aanvullende diensten, zoals apk-keuringen, pechservice en vullen met stikstof
  • Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar gecertificeerd door de VACO (onze branchevereniging)

Meer informatie?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Dan bent u van harte welkom bij ons in Werkendam. We kunnen dan meteen nakijken welke nieuwe autobanden uit ons assortiment bij uw voertuig passen. Of bel ons met uw vragen: 0183-505047. Wanneer u uw bandencode meestuurt, dan kunnen we direct een offerte maken. Wilt u liever mailen, dan kan dat via ons online contactformulier. Wanneer u de beste service en kwaliteit wilt, kies dan ons voor onze nieuwe autobanden in Werkendam!