Ruim aanbod aan motorbanden in Werkendam

Op zoek naar een garage die motorbanden in Werkendam te koop aanbiedt? Dan bent u bij Euroband op de juiste plek. Wij bieden u een ruime keuze aan banden voor uw motor. Maar wij kunnen meer voor u betekenen. Zo kunnen wij niet alleen uw banden voor u monteren, maar ook het geheel balanceren. Wij hebben over de jaren al veel tevreden klanten mogen helpen. Wanneer mogen wij voor u aan de slag?

Nieuwe en tweedehands banden

Bij Euroband bent u aan het juiste adres voor zowel nieuwe als gebruikte motorbanden in Werkendam. Wij vinden het erg belangrijk dat wij banden van kwaliteit leveren. Uiteraard geldt dit voor onze nieuwe motorbanden, maar ook aan de tweedehands exemplaren die we verkopen, stellen wij hoge kwaliteitseisen. Zo vinden wij bijvoorbeeld dat onze gebruikte motorbanden een minimale profieldiepte moeten hebben, willen ze geschikt zijn voor doorverkoop. Dit minimum is niet het wettelijke verplichte profiel van 1,6 mm, maar 5 mm. Zo weten wij zeker dat uw band nog een lange tijd mee zal gaan. Bij ons vindt u verschillende bandenmerken in Werkendam. Onze medewerkers vertellen u graag welke band geschikt is voor uw motor.

Wij kopen ook banden op

Niet alleen zijn wij hét adres voor de aanschaf van motorbanden, maar u kunt bij ons ook terecht voor een unieke bandeninzamelingsservice. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Werkendam. Ons bandeninzamelingsbedrijf is namelijk door de BEM gecertificeerd. Kiest u voor deze service in Werkendam, dan profiteert u van:

  • Een ophaalservice die geheel gratis is
  • Wij komen uw banden vlug bij u ophalen
  • Wij werken met vaste chauffeurs die allemaal een vaste route hebben. U heeft dus een bekend gezicht als contactpunt
  • Opslag in een brandveilige container, waar u kosteloos gebruik van kunt maken op uw eigen terrein

thumb_motor

Banden opslag

Heeft u nog vragen?

Wil u meer weten over onze motorbanden? Of wilt u meer informatie over wat wij u in Werkendam te bieden hebben? Neemt u dan contact met een van onze medewerkers op. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. Onze medewerkers beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk. U kunt ons telefonisch bereiken op 0183-678343, wanneer u ons liever persoonlijk spreekt. Voor gebruikte en nieuwe motorbanden in Werkendam zijn wij van Euroband uw adres.