Voor inkoop van gebruikte banden

Zoekt u een bedrijf waar u terechtkunt voor de inkoop van gebruikte banden? Kies dan voor Euroband. Al bijna 25 jaar zijn wij dé expert in banden. We zijn een begrip wanneer het gaat om het verzamelen van gebruikte banden en importeren en exporteren van nieuwe en tweedehands exemplaren over de gehele wereld. Wanneer we inzamelen, dan sorteren en keuren we de autobanden. Een deel wordt hergebruikt en een deel wordt milieuvriendelijk verwerkt. Meer weten over de inkoop van tweedehands autobanden? Onze vakmensen vertellen u graag meer!

Dit doen wij allemaal

Wij doen meer dan alleen banden, of het nu gaat om truckbanden of een gebruikte band voor een motor of landbouwvoertuig. Wanneer u voor Euroband kiest, dan:

  • Kunt u bij ons ook terecht voor de inkoop van velgen
  • Kunnen we uw auto uitlijnen met de nieuwste 3D-techniek
  • Kunt u gebruikmaken van onze pechservice
  • Vullen we uw banden met stikstof voor 2,50 euro
  • Voeren we onderhoud uit en de apk

 Inkoop gebruikte banden

Inkoop gebruikte autobanden

Bent u op zoek naar nieuwe of tweedehands banden? En wilt u voor de inkoop ervan een betrouwbare en professionele partner inschakelen? Dan zit u goed bij Euroband:

  • Wij hebben doorgaans een voorraad van 60.000 banden
  • Ook leveren we aan zowel particulieren als (garage)bedrijven
  • Ons bedrijf verkoopt nieuwe banden van vele topmerken
  • Ook leveren we u verschillende gebruikte modellen
  • We hanteren altijd scherpe prijzen dankzij ons slimme inkoopbeleid

Ook inzameling en verwerking

U zult ongetwijfeld niet alleen gebruikte banden inkopen, maar u wilt ze soms juist ook kwijt. Sinds 2004 gelden er strenge regels voor het ophalen, sorteren en verwerken van oude autobanden. Het gaat om autobanden van personenwagens, lichte bedrijfswagens of caravans met een maximaal gewicht van 3500 kilo. Zowel producenten als importeurs zijn nu verantwoordelijk voor de inname en verwerking van gebruikte personenwagenbanden. Wij zijn een BEM-gecertificeerd inzamelingsbedrijf dat de banden bij u kan komen ophalen, waarna ze een tweede leven krijgen of op de juiste wijze verwerkt worden.

Neem gerust contact met ons op!

Voor de inkoop van een gebruikte autoband moet u bij Euroband zijn. Niet alleen vindt u bij ons een ruime keuze, maar ook hebben wij verstand van zaken. We zijn erkend en gecertificeerd door de VACO (dé vereniging van de banden- en wielenbranche). Bij ons bent u dus altijd aan het juiste adres voor een autoband. Wilt u meer informatie of juist graag een offerte opvragen? Dan kunt u bellen met een van onze vakmensen: 0183-505047. U mag ook via ons contactformulier een bericht achterlaten. Wij staan voor u klaar, wanneer het gaat om de inkoop van gebruikte banden.