Wij zijn uw bandenspecialist

Voor de inkoop van autobanden bent u bij Euroband op de juiste plek. Wij hebben ongeveer 60.000 banden die wij direct uit voorraad kunnen leveren. U vindt bij ons zowel bekende als minder bekende merken autobanden. Denk aan Michelin en Dunlop, maar ook Vredestein en Pirelli. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u perfect adviseren en samen bepalen welke band geschikt is voor u. Veel tevreden klanten hebben ons al ingeschakeld voor de inkoop van banden. Bent u de volgende?

Zowel gebruikte als nieuwe banden

Voor de inkoop van zowel gebruikte als nieuwe autobanden bent u bij Euroband aan het juiste adres. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard zijn onze nieuwe banden van hoge kwaliteit, maar ook onze tweedehands (auto)banden voldoen aan hoge normen. Zo hanteren wij de eis dat de profieldikte minimaal 5 mm is, anders wordt een band afgekeurd. Om een beter beeld te geven: het is wettelijk verplicht om een band met minimum profieldikte te hebben van 1,6. Onze gebruikte banden voldoen hier dan ook ruimschoots aan. Wij bieden verschillende merken aan. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de inkoop van autobanden en welke band geschikt is voor u.

Ook de inkoop van uw autobanden

Wij zijn niet alleen uw adres voor de inkoop van banden, maar wij kopen ook graag autobanden van u over. Heeft u bijvoorbeeld een garage en heeft u een afgekeurde auto waarvan de banden nog in goede conditie zijn? Wij nemen deze graag van u over. Bij ons profiteert u in dat geval van:

  • Een ophaalservice waar geen kosten aan verbonden zijn
  • Snelle en correcte service
  • Bij ons worden uw autobanden altijd opgehaald door dezelfde medewerker, omdat al onze chauffeurs een vaste route hebben
  • U kunt bij ons ook van een brandveilige container gebruikmaken voor de opslag van uw banden

Inkoop autobanden

Onze hulp nodig?

Wilt u graag meer weten over onze inkoop? Of heeft u een vraag over onze autobanden? Bel dan gelijk naar 0183-678343. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wanneer u ons wilt inschakelen voor de inkoop van banden, dan kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Op dit formulier kunt u direct invullen welk type en hoeveel banden u zoekt. Zo kunnen wij u gericht antwoord geven op uw vraag en meteen een offerte voor u opmaken. Voor de inkoop van autobanden is Euroband uw adres.