Import-export banden nodig?

Wanneer u op zoek bent naar import-export banden, dan zit u goed bij Euroband. Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf dat zich al bijna 25 jaar specialiseert in de import-export van nieuwe en gebruikte banden. Doordat wij tevens oude autobanden inzamelen, kunnen we onze prijzen laag houden. Een deel verwerken we direct op milieuvriendelijke wijze. Een ander deel kan opnieuw gebruikt worden, al dan niet met een nieuw loopvlak. Wanneer u interesse heeft, dan hopen we van u te mogen horen.

Feiten over onze banden

Waardebanden, die dus nog geschikt zijn voor een tweede ronde, worden deels verkocht in Europa. Deze banden krijgen een nieuw loopvlak. Een band die geschikt is voor direct hergebruik wordt wereldwijd verkocht. Het transport vindt plaats door middel van transportbedrijven, via zeecontainers of met eigen vervoer. U vindt op dit moment bij ons maar liefst 60.000 banden voor de import-export met prijzen vanaf 1 euro. Doordat we scherp inkopen en importeren kunnen we onze prijzen verrassend laag houden. Profiteer ervan!

Unieke bandenservice

Wij zijn niet het enige bedrijf dat u import-export banden kan leveren, daarvoor vindt u ook genoeg andere bedrijven bij u in de regio. Wel zijn wij uniek in onze bandenservice:

  • Al onze gebruikte banden gaan nog lange tijd mee, ook in de import-export Ze hebben minstens een profieldikte van 5 mm, terwijl 1,6 mm het wettelijke minimum is
  • U krijgt op een band bij ons altijd garantie en wij zorgen ook voor montage en uitbalanceren
  • Onze keurmeesters voeren ook apk’s uit, onderhoud en vullen uw banden met stikstof
  • Voor ons is duurzaam werken belangrijk, daarom halen we banden op en hergebruiken we ze
  • Wij zijn VACO erkend en gecertificeerd en tevens ISO 9001:2000 gecertificeerd

import-export banden

Wilt u ons inschakelen?

Wilt u met ons in zee gaan? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen of bij ons langskomen. We bespreken met u de mogelijkheden voor import-export en de verschillende typen banden die we daarvoor kunnen leveren. U bereikt ons telefonisch via 0183-505047 of u kunt ons online contactformulier invullen. Onze professionals geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. Voor import-export banden bent u bij Euroband aan het juiste adres!