Groothandel in gebruikte banden

Euroband is een groothandel in gebruikte banden en levert ook nieuwe exemplaren. Wij zijn bijna 25 jaar geleden begonnen als tussenhandel en zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat internationaal gloednieuwe en gebruikte banden levert voor de im- en export. Maar ook kunnen wij uitlijnen, onderhoud en een apk uitvoeren. Wanneer u met ons in zee gaat, merkt u dat wij niet alleen handelen in autobanden. Wij hebben ook zeer veel kennis van zaken en gaan verder dan iedere andere groothandel. Kom het zelf ervaren!

Ontdek ons ruime aanbod

Heeft u een motorvoertuig en wilt u een gebruikte band aanschaffen? Of heeft u een speciale banden nodig voor uw landbouwvoertuig? Dan is de kans groot dat u in ons ruime assortiment vindt wat u zoekt. Wij zijn een groothandel in gebruikte autobanden, maar wij hebben ook vele andere modellen in ons assortiment. Doorgaans hebben we zo’n 60.000 stuks op voorraad. U vindt bij ons tevens gloednieuwe banden. Omdat we banden direct en indirect hergebruiken, hebben we voor iedere prijsklasse en voor ieder doeleinde (auto)banden.

Daarom kiest u onze groothandel

Wij zijn niet de enige groothandel die een gebruikte band verkoopt. Dat beseffen wij ons heel goed. Daarom zetten wij altijd een stap extra voor onze klanten, zodat zij kunnen profiteren van de volgende voordelen:

  • Wij zijn erkend en gecertificeerd door de VACO (branchevereniging van de wielen- en bandenspecialisten).
  • Ook zamelen we oude, gebruikte banden in voor hergebruik of milieuvriendelijke verwerking. U kunt ons hiervoor ook vragen. Vaste chauffeurs rijden vaste routes. Simpel en effectief!
  • Doordat we slim inkopen en verstand hebben van autobanden kunnen we altijd scherpe prijzen rekenen. U betaalt bij ons nooit te veel.
  • Wilt u gebruikte banden exporteren? Dan kunnen we ook vervoer voor u regelen, bijvoorbeeld via zeevaartcontainers. Wij zorgen ervoor dat alles op de juiste plaats terechtkomt.
  • Wij leveren aan bedrijven, maar ook aan particulieren. Wat u ook nodig heeft, wij hebben het voor u. En u betaalt altijd een zeer scherpe prijs!

Groothandel gebruikte banden

Wilt u contact opnemen met ons?

Onze groothandel in gebruikte truckbanden en andere bandsoorten staat graag voor u klaar. Wij bieden u een zeer ruim aanbod voor een gunstige prijs. Bovendien weet u dat wij ons met recht een bandenspecialist mogen noemen dankzij onze certificering door de VACO. Kortom, kiest u voor ons voor uw gebruikte autoband, dan weet u dat u goed zit. Voor een offerte of vrijblijvend advies kunt u bellen naar 0183-505047. Stuur u ons liever een bericht, dan kunt u hiervoor ons online contactformulier gebruiken. We laten u graag zien dat wij de beste groothandel in gebruikte banden zijn!