Uw bandenspecialist

Op zoek naar gebruikte velgen en banden? Dan bent u bij Euroband op de juiste plek. Sinds 1991 zijn wij al werkzaam als specialist in onder meer auto-, landbouw en motorbanden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationale bandenservice die gespecialiseerd is in de import en export van zowel nieuwe als gebruikte velgen en autobanden. De afgelopen jaren hebben wij al veel tevreden klanten van dienst mogen zijn. Bent u de volgende?

Gebruikte velgen en banden van kwaliteit

Kwaliteit is iets wat wij bij Euroband erg belangrijk vinden. Dit geldt niet alleen voor onze nieuwe, maar ook zeker voor onze tweedehandse velgen en banden. Onze gebruikte velgen en autobanden moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen, willen wij ze te koop aanbieden. Voor onze banden geldt bijvoorbeeld dat zij een minimale profieldiepte moeten hebben van 5 mm. Wettelijke is vastgesteld dat u minimaal 1,6 mm profiel op uw banden moet hebben. Onze autobanden zitten hier dus ruim boven. Bij ons bent u dan ook verzekerd van (auto)banden en velgen van hoge kwaliteit.

Uw banden verkopen?

Naast de aanschaf van velgen en banden kunt u bij ons ook terecht wanneer u zelf gebruikte autobanden wilt doorverkopen. Als BEM-gecertificeerd bandeninzamelingsbedrijf kunnen wij u ook op dit vlak uitstekend helpen. Kiest u voor ons als partner in de doorverkoop van autobanden, dan profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  • Onze medewerkers komen gratis uw (auto)banden bij u ophalen
  • Onze chauffeurs rijden een vaste route, waardoor u altijd hetzelfde aanspreekpunt hebt
  • Wij komen snel bij u langs om uw auto-, motor- of landbouwbanden bij u op te halen
  • Gratis gebruik van een brandveilige container voor uw autobanden

Wilt u van deze service gebruikmaken, dan moet er wel aan een aantal wettelijke eisen voldaan worden. Meer weten hierover? Vraag onze medewerkers ernaar.

Gebruikte velgen en banden

Waarmee kunnen wij helpen?

Of u nu op zoek bent naar gebruikte autobanden of naar een set tweedehands velgen, wij van Euroband helpen u graag verder. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld onze motorbanden? Neem dan direct contact met ons op door het online formulier in te vullen en naar ons toe te sturen. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. U kunt ons telefonisch bereiken op 0183-678343. Welke gebruikte velgen en banden zoekt u?