Gebruikte banden voor export

Bent u op zoek naar gebruikte banden voor export? Neem dan contact op met Euroband. Wij zijn 25 jaar geleden gestart als tussenhandel. Inmiddels richten we ons op het inzamelen van oude banden. Hiervoor komen onze vaste chauffeurs graag op een door u gekozen moment bij u langs. Gebruikte banden kunnen soms nog hergebruikt worden en anders zorgen wij ervoor dat ze op milieuvriendelijke wijze verwerkt worden. Ons bedrijf is een grote speler en u kunt ons vragen voor export van onder meer velgen en banden.

Ons assortiment

U vindt bij ons een zeer ruim aanbod, dat regelmatig wisselt. Op dit moment hebben we ruim 60.000 stuks op voorraad, zodat we snel kunnen leveren en altijd iets hebben voor uw budget en voertuig:

 • Wij leveren u nieuwe autobanden van diverse merken, maar we hebben ook gebruikte banden.
 • U vindt bij ons ook gebruikte banden voor trucks, motoren en landbouwvoertuigen.
 • Ook hebben we nieuwe en gebruikte velgen. Eventueel inclusief bijbehorende bandenset.
 • Ingezamelde autobanden kunnen we indirect hergebruiken in Europa (vaak met nieuw loopvlak).
 • Of we bieden banden voor direct gebruik in de rest van de wereld.

Gebruikte banden voor export

Waarom zamelen we in?

Wij zijn een bandenspecialist, die BEM-gecertificeerd is om te mogen inzamelen. We halen dus oude exemplaren op bij onder meer bandenservicebedrijven, gemeenten, autohandels en garages. Wanneer u van onze diensten gebruikmaakt, dan worden gebruikte banden voor niets bij u opgehaald (als ze onder de nieuwe regeling van 2004 vallen). U krijgt op vaste momenten een vaste chauffeur op bezoek die banden voor export of verwerking bij u ophaalt. Wij zorgen ervoor dat iedere autoband op de juiste plek komt.

Daarom kiest u Euroband

Wanneer u banden voor export nodig heeft, dan wilt u zeker weten dat u zakendoet met een betrouwbare en professionele partner. Bij Euroband bent u gegarandeerd van onder meer het volgende:

 • Bijna 25 jaar kennis en ervaring in huis rond de autoband
 • Altijd zeer scherpe prijzen dankzij ons slimme beleid
 • Export via zeecontainers, eigen vervoer of transportbedrijven mogelijk
 • Voor export verkopen we aan (garage)bedrijven en particulieren
 • Een zeer ruime voorraad, ook gebruikte velgen en banden voor trucks
 • Tevens aanvullende services, zoals uitlijnen, apk en vullen met stikstof

Offerte aanvragen? Bel ons gerust

Heeft u bandensets nodig voor het buitenland? Of wilt u voor weinig geld toch de beste kwaliteit geleverd krijgen? Kies dan Euroband. Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons vrijblijvend advies of een scherpe offerte opvragen door te bellen naar 0183-505047. Houdt u eventueel alvast de bandencode bij de hand. U kunt ons ook een bericht sturen over export via ons online contactformulier, wanneer u hier de voorkeur aan geeft. Wanneer u gebruikte banden voor export zoekt, dan bent u bij Euroband aan het perfecte adres.