Om gebruikte banden te verkopen

Euroband is hét adres waar u gebruikte banden kunt verkopen en inkopen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de import en export van gebruikte banden. Wij halen ze op bij garages, autohandelaren en bandenservice bedrijven. Dan maken onze keurmeesters een strenge selectie. De beste banden worden opgeknapt en doorverkocht. Zo kunnen we het milieu een handje helpen. Maar het zorgt er ook voor dat we voor ieder budget een geschikte band kunnen leveren. U vindt bij ons niet alleen autobanden, maar ook gebruikte truck- en motorbanden.

Dit is ons assortiment

Omdat we steeds opnieuw banden inkopen en verkopen, is ons assortiment zeer wisselend. Doorgaans hebben we altijd 60.000 stuks op voorraad, zodat we snel kunnen leveren aan binnen- en buitenland. U vindt bij ons:

  • Nieuwe en tweedehands velgen, ook lichtmetalen
  • Complete bandensets (nieuw en occasions)
  • Gloednieuwe autobanden van diverse topmerken
  • Truckbanden, motorbanden, tractorbanden

Zoekt u iets anders en staat wat u zoekt hier niet bij? Dan kunt u op onze site het volledige aanbod bekijken of contact met ons opnemen. Wij kunnen speciaal voor u op zoek gaan naar bepaalde gebruikte banden.

Gebruikte banden verkopen

Dit zijn onze diensten

Ons bedrijf doet meer dan alleen banden verkopen. Omdat we merken dat onze klanten behoefte hebben aan meer service, hebben we besloten om ons aanbod uit te breiden. Dat houdt in dat u bij ons ook terechtkunt voor:

  • Het laten vullen van uw banden met stikstof
  • De juiste uitlijning middels 3D-technieken
  • Hulp bij pech onderweg (onze pechservice)
  • Algemene Periodieke Keuring door onze keurmeester
  • Onderhoud en reparaties aan uw nieuwe of gebruikte auto

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij van Euroband kunnen onze banden verkopen aan bedrijven in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Wist u dat we zelfs exemplaren van 1 euro verkopen? Voor ieder budget is er bij ons wel iets te vinden, of u nu een particulier bent of een ondernemer. Wat kunnen wij voor u doen? U kunt bij vragen contact opnemen met 0183-505047. Hier kunt u ook direct een offerte opvragen. Direct mailcontact is ook mogelijk via ons online contactformulier. We hopen dat u voor onze expertise zult kiezen, want wij zijn namelijk uw beste keuze om gebruikte banden te verkopen en in te kopen.