Uw adres voor gebruikte banden inkoop

Uw betrouwbare partner voor gebruikte banden inkoop en verkoop is Euroband. Al bijna 25 jaar leveren wij diverse soorten banden aan verschillende bedrijven in Nederland en de rest van de wereld. Dat doen we door tweedehands banden op te halen bij garages en autobedrijven, die goed te keuren en een deel door te verkopen. Het hergebruik is goed voor het milieu en voordelig voor uw portemonnee. Iedere afgekeurde band wordt op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Naast inkoop en verkoop vindt u bij ons ook diverse andere diensten voor uw auto.

Let op bij banden inkoop!

Onze producten zijn allemaal gecontroleerd en goedgekeurd door erkende en ervaren keurmeesters, die tevens algemeen periodiek mogen keuren. Zij weten precies wat nog te gebruiken is en wat niet. Een paar tips:

  • Vervang altijd de hele set tegelijk en vergeet daarbij het reservewiel niet.
  • Koopt u een nieuwe set? Houd er dan rekening mee dat er nog een gladde laag omheen zit. Na 600 kilometer rijden is dit afgesleten. Zorg tot die tijd voor een langere remweg.
  • Ook voor gebruikte banden geldt dat ze met goed onderhoud langer meegaan. Met de juiste bandenspanning voorkomt u slijtage en hoeft u minder brandstof te gebruiken.

Gebruikte banden inkoop

Euroband

Profiteer van 25 jaar ervaring

Wij zijn in 1991 begonnen met ons bedrijf en inmiddels zijn we een internationale speler als het gaat om banden inkoop en verkoop. Om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke service krijgen, doen wij iedere dag opnieuw ons best. Dat heeft geresulteerd in het feit dat u profiteert van 25 jaar ervaring en het feit dat:

  • Wij erkend en gecertificeerd zijn door de VACO (branchevereniging van bandenspecialisten) en ISO 9001:2000 gecertificeerd.
  • U bij ons een enorm assortiment vindt van onder meer velgen en gebruikte banden voor trucks, tractoren, motoren en industrie.
  • We ons niet alleen richten op inkoop of verkoop, maar dit juist combineren en hierbij over de landsgrenzen heen kijken.
  • Voor vrijwel ieder voertuig wij een nieuwe of gebruikte bandenset kunnen leveren, die zeer scherp geprijsd is. Wilt u meer weten? Vraag dan gerust een offerte aan!
  • Bij export wij altijd meedenken over beste manier van vervoer: zeecontainers, via een transportbedrijf of met eigen trucks? We overleggen dit graag met u.

Wij zijn u graag van dienst

Weet u al precies welk type u nodig heeft? Of heeft u eigenlijk geen idee? Zoek dan uw bandencode op, die aan de zijkant van een band vermeld staat. Of kijk in de handleiding van uw auto voor aanbevelingen van de leverancier. Aan de hand hiervan kunnen wij u vrijblijvend advies geven of een offerte opstellen voor gebruikte autobanden. U kunt uiteraard ook contact opnemen, wanneer u andere producten wilt afnemen. U kunt ons bellen (0183-505047) of een bericht achterlaten via ons contactformulier. We zijn u graag van dienst met gebruikte banden inkoop.