Onze gebruikte banden groothandel

Wanneer u een gebruikte banden groothandel zoekt, dan zit u goed bij Euroband. Wij zijn een professioneel en betrouwbaar bedrijf, dat in 1991 is begonnen en tegenwoordig internationaal opereert. Dankzij het inzamelen van banden kunnen we veel gebruikte exemplaren selecteren voor een tweede ronde (eventueel met een vernieuwd loopvlak). Daardoor kunnen we de prijzen laag houden en wordt het milieu zo min mogelijk belast. Maar dat is niet het enige wat u in onze groothandel kunt vinden. Wij hebben tevens gebruikte velgen en truckbanden.

Niet alleen gebruikte banden

In de afgelopen 25 jaar hebben we veel kennis opgedaan over het bandenvak. Zo zijn we niet alleen erkend door de VACO, maar ook gecertificeerd. Dit is de branchevereniging van bandenspecialisten. Maar we doen meer:

  • U kunt bij ons ook uw voertuig laten uitlijnen met de nieuwste technieken.
  • We kunnen uw auto ook algemeen periodiek keuren en onderhoud uitvoeren.
  • De pechservice van onze banden groothandel laat u nooit langs de weg staan.
  • We verkopen tevens velgen en banden voor trucks, motoren en landbouwvoertuigen.
  • Ook kunnen we gebruikte banden importeren en exporteren. Vraag ons hiernaar!
  • Voor 2,50 per band vullen we ze met stikstof voor de perfecte bandenspanning.

Gebruikte banden groothandel

Dit is slechts een greep van wat we voor u kunnen doen. Bent u op zoek naar andere producten of diensten, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen en we vertellen u graag wat voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt het inzamelen?

Sinds 2004 zijn producenten en importeurs van autobanden verplicht om gebruikte banden te sorteren en te verwerken. Als groothandel zijn we een BEM-gecertificeerd inzamelingsbedrijf. Onze vaste chauffeurs komen graag op gezette tijden bij u langs om gebruikte exemplaren op te halen. U heeft hier zelf geen omkijken naar. Onze keurmeester maakt een strenge selectie. Schrotbanden worden direct milieuvriendelijk verwerkt. Waardebanden krijgen een tweede ronde, eventueel met nieuw loopvlak, in Europa of elders op de wereld.

Interesse in onze autobanden?

Bent u geïnteresseerd in de producten of diensten van onze banden groothandel? Dan hopen wij snel van u te mogen horen, zodat we zaken kunnen doen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0183-505047. Geeft u de voorkeur aan mailen, dan kunt u ons online contactformulier invullen en wij proberen zo spoedig mogelijk te antwoorden. Denk aan Euroband, wanneer u een gebruikte banden groothandel zoekt met een enorm assortiment en gunstige prijzen!