Gebruikte banden en velgen nodig?

Wanneer u gebruikte banden en velgen wilt kopen, dan kunt u dit het beste doen bij Euroband. Wij zijn een ervaren bandenbedrijf en een erkende speler op de internationale markt voor gebruikte banden en een bijpassende velg. Ook verkopen wij nieuwe velgen van diverse merken. Maar dat is niet het enige. Wij leveren u ook verschillende diensten, zoals het vullen van uw banden met stikstof. Daarnaast vindt u bij ons ook gebruikte banden voor motoren, tractoren en trucks. Ontdek snel wat wij voor u als particulier en als bedrijf kunnen doen.

Wat verkopen wij precies?

Voor een volledig assortiment kunt u het beste contact met ons opnemen. Omdat wij namelijk continu autobanden en velgen inkopen en verkopen, wisselt ons aanbod steeds. U kunt in ieder geval rekenen op:

  • Gloednieuwe en tweedehands bandensets (inclusief reservewiel)
  • Massieve, lucht- en volrubberbanden voor industriële doeleinden
  • Gebruikte banden voor import en export naar Europa en verder
  • Hagelnieuwe autobanden van onder meer topmerken als Pirelli
  • Gebruikte en nieuwe autobanden en velgen van verschillende merken

Gebruikte banden en velgen

Wij helpen particulieren graag met gebruikte banden en velgen

U kunt als particulier naar uw garage gaan voor banden en velgen. Hier betaalt u vaak de hoofdprijs, omdat ze speciaal voor u besteld moeten worden. Bovendien wordt er weinig gewerkt met gebruikte banden. Wij doen dit wel, omdat we zo het milieu sparen en een gebruikte band ook een stuk goedkoper is. Wanneer u voor ons kiest, dan kunnen we direct ook een aantal diensten voor u uitvoeren, zoals onderhoud of een apk. Daarnaast adviseren we ook graag over wat voor u geschikte banden of velgen zijn. U kunt hiervoor op de bandencode kijken of in de handleiding opzoeken welke banden en maten aanbevolen worden.

En helpen bedrijven met inzamelen

Heeft u een bedrijf? Dan kunnen we u op twee manieren van dienst zijn als het gaat om banden en velgen. Allereerst kunnen wij bij u langs komen om gebruikte banden op te halen en ze een nieuw leven te geven (of milieuvriendelijk te verwerken). U betaalt hiervoor niets en kunt rekenen op een accuraat afhaalproces. Daarnaast exporteren we banden en velgen naar het buitenland. Ook hierbij kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld met het vervoer van banden en andere producten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op voor gebruikte velgen en banden!

Weet u al precies wat u wilt hebben? Dan kunt u direct een offerte opvragen. Dit kan online via ons contactformulier, waarop u dan zo snel mogelijk een reactie ontvangt. Of u kunt telefonisch een offerte of meer advies opvragen. Belt u hiervoor naar 0183-505047. Onze vakmensen geven u graag vrijblijvend advies over voor uw geschikte bandenmerken en –maten. Hiervoor is het wel handig dat u alvast de bandencode opzoekt, die aan de zijkant van een band vermeld staat. Zo kunnen we u optimaal helpen aan gebruikte banden en velgen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs!