Zoekt u naar gebruikte banden in Dordrecht?

Op zoek naar een bedrijf voor de aanschaf van gebruikte banden in Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bandenspecialist Euroband verkoopt zowel nieuwe als tweedehands banden. Hierbij staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook een door de VACO gecertificeerde en erkende onderneming. Euroband voldoet dus ook aan de strenge kwaliteitseisen die deze organisatie heeft. Daarnaast hebben wij ook een ISO 9001:2000 certificaat. Wij hanteren een heldere en professionele werkwijze. Zo weet u in Dordrecht precies waar u aan toe bent.

Profiteer van onze voordelen

Klanttevredenheid is iets wat bij Euroband hoog in het vaandel staat. Wij doen dan ook graag net een stap extra voor u als klant uit Dordrecht. Onze bandenservice biedt u de volgende voordelen:

  • Euroband beschikt over ruim 20 jaar kennis en ervaring
  • Hét adres voor banden in Dordrecht voor zowel particulieren als bedrijven
  • Wij bieden u een zeer ruim aanbod aan gebruikte banden
  • Onze prijs is inclusief de montage en het balanceren
  • U vindt bij ons kwaliteit tegen een scherpe prijs

Gebruikte banden Dordrecht

Onze unieke ophaalservice

U kunt bij ons terecht voor gebruikte en nieuwe autobanden. Wij bieden u ook een unieke ophaalservice voor gebruikte banden. Wanneer u bijvoorbeeld een garage heeft en u heeft een afgekeurd voertuig staan waarvan de banden nog in goede staat zijn, dan komen wij deze kosteloos bij u ophalen. Onze chauffeurs hebben allemaal hun eigen route. Een vertrouwd gezicht zal dus uw banden in Dordrecht komen ophalen. Tevens kunnen wij een brandveilige container bij u plaatsen waarin de autobanden opgeslagen kunnen worden. Aan het gebruik van deze opslagplek zijn geen kosten verbonden. Benieuwd geworden naar deze unieke service? Vraag ernaar bij onze medewerkers.

Neem gerust contact met ons op

Wij helpen u graag wanneer u nog vragen heeft over gebruikte autobanden. Wanneer u contact met ons op wilt nemen, dan kunt u hiervoor het contactformulier op onze website invullen. Ook kunt u een e-mail naar ons toesturen via info@euroband.info. Wij komen dan zo vlug mogelijk terug op uw bericht. Als u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers wilt, dan kunt u ons bereiken op 0183-678343. Euroband is hét adres voor gebruikte banden in Dordrecht.