De internationale bandenspecialist

Bent u op zoek naar gebruikte autobanden voor uw auto, motor of vrachtwagen? Neem dan contact op met Euroband. Met een voorraad van ruim 60.000 banden kunnen wij u altijd van dienst zijn. Bij ons vindt u autobanden van verschillende soorten, maten en merken. Wij bieden u niet alleen de gebruikte banden aan, maar we hebben ook nieuwe banden en velgen voor uw voertuig in voorraad. Wij kunnen u dus niet alleen voordelig van dienst zijn, maar ook snel helpen.

Gebruikte autobanden voor uw wagen

Het kan een grote stap zijn om ervoor te kiezen om gebruikte banden te kiezen voor uw auto. U wilt natuurlijk het beste voor uw voertuig en met tweedehands materiaal bent u hier natuurlijk nooit zeker van. Niet bij ons. Wij hanteren een hoge standaard voor de autobanden die wij u leveren.

Zo weet u zeker dat u niet binnen al te korte tijd weer moet zoeken naar vervanging. Volgens de wet bent u verplicht om een profiel van minimaal 1,6 mm te hebben. Een nieuwe band heeft een profieldikte van 8 mm en de autobanden die wij goedkeuren voor de verkoop hebben minimaal 5 mm. Onze prijzen beginnen bij 20 euro en hierbij is inbegrepen:

  • Een nieuw ventiel
  • Montage
  • Balanceren
  • Verwijderingsbijdrage
  • Btw
  • Garantie

gebruikte autobanden

Geen verbranding, maar recycling

Bij ons staat het milieu hoog in het vaandel. We halen al bijna 25 jaar banden op bij dealers en garages in heel Nederland en verwerken deze autobanden op de meest gunstige manier. Veel gebruikte autobanden worden verbrand in cementcentrales. Hier doen wij echter niet aan mee, ook al is dit voordeliger. Van alle gebruikte exemplaren die wij ophalen, is ongeveer 35% herbruikbaar als band. De overige 65% laten wij granuleren waardoor deze grondstoffen opnieuw kunnen worden gebruikt. Wanneer u ervoor kiest om met ons zaken te doen, dan bent u dus niet alleen goed bezig voor uw portemonnee. Maar ook het milieu profiteert mee!

Neem contact met ons op

Wanneer u een offerte wilt ontvangen voor de banden die op uw auto passen, dan kunt u het formulier op onze website invullen. Uiteraard beantwoorden onze medewerkers ook alle vragen die u heeft over onze gebruikte producten. U kunt ons bereiken op 0183-505047. Of vult u ons online contactformulier, dat u elders op deze site vindt. Wij kunnen ook een afspraak met u maken voor de montage van uw gebruikte autobanden op uw auto.