Gebruikte autobanden verkopen

Gebruikte autobanden verkopen wij van Euroband veel. We zijn niet voor niets een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands banden voor zowel auto’s als vrachtwagens, trekkers en motoren. U vindt bij ons tevens nieuwe en gebruikte velgen. Wij verkopen deze producten zowel aan particulieren als bedrijven in Nederland en de rest van de wereld. Doordat we ook autobanden inzamelen bij garages, autohandels en bandenservicebedrijven hebben we vaak een voorraad van 60.000 stuks staan. Die knappen we op en verkopen we door. Zo bespaart u niet alleen geld, maar dit is ook beter voor het milieu!

Vele diensten bij uw banden

Voor ons is het belangrijk om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Daarom gaan wij altijd net wat verder dan andere groothandels met gebruikte autobanden. U vindt bij ons meer dan autobanden verkopen:

  • Met de allernieuwste technieken lijnen we uw voertuig perfect uit
  • Onze pechservice laat u nooit met panne langs de kant van de weg staan
  • Vullen met stikstof zorgt voor een betere bandenspanning, minder slijtage en brandstofkosten
  • Onze gespecialiseerde keurmeesters kunnen tevens uw auto keuren (apk)
  • Daarnaast voeren onze monteurs direct onderhoud uit wanneer dat nodig is

Gebruikte autobanden verkopen

Duurzaam en groen ondernemen

In onze werkwijze staat groen en duurzaam ondernemen centraal. Daar past het inzamelen en hergebruiken van gebruikte autobanden perfect bij. Het kost garages of bandenservicebedrijven geen moeite. Wij komen ze op vaste momenten halen, sorteren en keuren iedere gebruikte band. Wat hergebruikt kan worden, wordt van een nieuw loopvlak voorzien. Deze autobanden verkopen we doorgaans in Europa. Schrotbanden, zo’n 65%, kan echt niet meer gebruikt worden. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking (granuleren) in plaats van verbranding in cementovens.

Ons team staat voor u klaar

Wilt u kunnen kiezen uit ons ruime assortiment van 60.000 autobanden en velgen? En geen cent te veel betalen voor de producten en diensten die wij u leveren? Dan kunt u gerust met ons in zee gaan. Ons aanbod is groot en de prijzen zijn klein. U kunt direct een offerte opvragen of eerst vrijblijvend advies inwinnen door te bellen naar 0183-505047. Wij hebben op onze website eventueel ook een contactformulier staan, dat u kunt invullen. Wij hopen dat u bij gebruikte autobanden verkopen zult denken aan het vakmanschap en de ervaring van Euroband!