Voor gebruikte autobanden in Gorinchem

Zoekt u goede en gebruikte autobanden in Gorinchem? Stop dan met zoeken en schakel Euroband in. Wij hebben namelijk een stuk of 60.000 autobanden op voorraad. Er zit dus altijd wel iets bij wat bij u en uw budget past. Ons bedrijf is 25 jaar geleden begonnen als tussenhandel, maar inmiddels zijn we een bekend bandeninzamelingsbedrijf en verkopen we onze autobanden wereldwijd. Nieuw of gebruikt? Voor auto, truck, motor of landbouwvoertuig? Wij hebben het allemaal voor u in Gorinchem. Hoe kunnen wij u helpen?

Meer dan gebruikte autobanden

U kunt zich vast wel voorstellen dat we na 25 jaar veel kennis en ervaring in huis hebben, wanneer het gaat om uw autoband. Daarom gaan wij verder dan iedere andere groothandel en doen we meer dan enkel in- en verkoop. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het uitlijnen van de wielen met behulp van de nieuwste 3D-technieken. Ook kunnen we een apk uitvoeren of onderhoud plegen. En wanneer u met pech langs weg staat in Gorinchem, dan komen we u graag helpen. Kortom, bij ons vindt u vele diensten onder hetzelfde dak.

Tips voor aanschaf

Wanneer u autobanden in Gorinchem nodig heeft, dan zijn wij van Euroband u graag van dienst. We geven u vrijblijvend en kosteloos advies, wanneer u nieuwe of gebruikte banden gaat kopen. Wij geven u hier alvast een paar tips, die van pas kunnen komen bij het uitzoeken en kopen van de perfecte bandenset:

  • Zorg ervoor dat uw auto in goede staat is en de wielen goed uitgelijnd zijn. Onze vakmensen kunnen dit voor u inspecteren.
  • Kijk in de handleiding van uw voertuig voor aanbevelingen over het type of de maat van de band of achterhaal de bandencode. Zo weten we precies wat geschikt is voor uw auto.
  • Koop een volledige set van vier wielen en vergeet ook niet om het reservewiel te controleren (en te vervangen).
  • Rijd een nieuwe bandenset altijd rustig in. Wanneer ze uit de fabriek komen, dan zit er nog een gladde laag op het rubber. Dit zorg voor minder grip op de weg. Wees de eerste 600 kilometer voorzichtig.
  • Onderhoud gebruikte autobanden goed. Met de juiste bandenspanning gebruikt u minder benzine en slijten ze minder. Zo heeft u langer plezier van uw aankoop.

Gebruikte autobanden Gorinchem

Waarom Euroband? Daarom dus!

U kunt ook bij een andere groothandel of garage autobanden in Gorinchem kopen. Maar wanneer dit doet, dan doet u hiermee uzelf en uw portemonnee tekort. Kiest u voor ons, dan kiest u tevens voor:

  1. Onze zeer ruime aanbod, ook voor trucks en motoren
  2. Milieuvriendelijk inzamelen en verwerken van gebruikte banden
  3. Zeer scherpe prijzen (vraag gerust een offerte aan!)
  4. Ook voor velgen kunt u bij ons terecht
  5. Wij verkopen aan particulieren en bedrijven

Vraag snel een offerte aan

Heeft u interesse in een bandenset of velgen van Euroband? Of wilt u graag dat wij uw schrotbanden bij u komen ophalen, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken? Neemt u dan gerust contact op met onze vakmensen via 0183-505047 of stuur ons een bericht via het online contactformulier op onze site. We geven u graag vrijblijvend advies, maar u kunt ook direct een offerte opvragen. Hiervoor vragen we u wel om de bandencode bij de hand te houden. Wij zijn uw beste keuze voor gebruikte autobanden in Gorinchem!