Onze gebruikte autobanden voor export

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor gebruikte autobanden voor export? Dan moet u bij Euroband zijn. Al bijna 25 jaar zamelen we gebruikte autobanden in, maken we een strenge selectie en kiezen we de beste exemplaren uit voor de export. U vindt bij ons ook truckbanden en velgen. Maar wij doen meer dan autobanden export. U kunt bij ons ook uw personenauto laten keuren of onderhouden. Ook lijnen we wielen uit en vullen we autobanden met stikstof. Bij Euroband vindt u een compleet aanbod aan diensten!

Strenge selectie voor export

Ons internationale bedrijf richt zich op het importeren en exporteren van een losse band en complete bandensets voor onder meer auto’s, tractoren en motoren. Wij kopen autobanden in, maar halen ook gebruikte exemplaren op bij garages, gemeenten, autohandels en bandenservicebedrijven. Onze keurmeesters kijken goed naar wat ze binnenkrijgen:

  • Ongeveer 35% krijgt een tweede leven. Voor indirect hergebruik voorzien we de band nog van een nieuw loopvlak. Deze verkopen we vaak in Europa.
  • Zijn de banden nog goed genoeg om direct hergebruikt te worden? Dan hoeft er niets te gebeuren en kunnen ze wereldwijd verscheept worden.
  • Zo’n 65% kan niet meer opnieuw gebruikt worden. Deze worden door ons milieuvriendelijk verwerkt (granuleren), wat een duurzamere oplossing is dan ze naar cementovens te brengen.

Gebruikte autobanden export

Daarom onze gebruikte autobanden

Voor de autobanden export kunt u ook met een ander bedrijf in zee gaan. Wij realiseren ons dat maar al te goed. Daarom proberen wij langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Ook zetten we altijd net een stap extra om ons te onderscheiden van onze concurrenten. Dat doen we onder meer met het volgende:

  • Voor ons is groen werken heel belangrijk. Daarom zamelen we iedere oude band in.
  • U vindt bij ons een zeer ruim assortiment van een stuk of 60.000 autobanden, truckbanden en ga zo maar door.
  • Wij proberen scherpe prijzen te hanteren. Dat kan doordat we veel exporteren en slim inkopen.
  • Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het kopen van producten.
  • Iedere gebruikte autoband wordt goed gecontroleerd door onze keurmeesters, dus u bent verzekerd van een lange levensduur.

Ons bedrijf staat voor u klaar

Weet u niet precies welk model u nodig heeft? Noteer dan de bandencode of zoek in de handleiding naar bepaalde aanbevelingen. Heeft u zeer grote hoeveelheden nodig en wilt u die naar het buitenland laten verschepen? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. U kunt in beide gevallen een e-mail naar ons sturen via het online contactformulier. U kunt ons ook bellen op 0183-505047. Wij leggen u dan graag persoonlijk uit welke opties wij voor u op voorraad hebben, wanneer u de bandencode voor ons heeft. Of we maken plannen met u voor de door u gewenste gebruikte autobanden export.