Meer dan alleen een bandenspecialist

Op zoek naar een garage in Werkendam? Dan kan Euroband u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn hét adres in Werkendam wanneer u nieuwe of gebruikte autobanden zoekt. Onze bandenservice heeft namelijk 60.000 banden op voorraad. Dus welk type of welk merk u ook zoekt, bij ons vindt u hem gegarandeerd. Wij kunnen ieder van deze banden voor u monteren en vervolgens kunnen wij deze ook uitlijnen. Maar wij zijn meer dan een specialist in banden. Zo kunnen wij ook diverse onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze garage in Werkendam is sinds 1991 werkzaam als bandenservice. Wij kunnen u dan ook verschillende werkzaamheden op dit vlak uit handen nemen. Zo kunt u bij onze garage terecht voor onder meer:

  • 3D-uitlijnen. Wanneer het onderstel van uw voertuig niet goed is afgesteld, dan kunnen wij u helpen. Binnen een uurtje wordt uw auto bij ons uitgelijnd
  • Onderhoud en apk
  • Gebruikte en nieuwe banden
  • Het vullen van uw (auto)banden met stikstof. Hierdoor zullen uw banden langer meegaan
  • De aanschaf en de montage van velgen

Garage Werkendam

Dit is slechts een greep uit de diensten die wij u aanbieden in Werkendam. Meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Erkende en gecertificeerde bandenservice

Wij zijn een door de VACO erkend en gecertificeerd bedrijf. Onze garage in Werkendam werkt dus volgens de hoge standaarden die door deze brancheorganisatie gesteld worden. Bent u op zoek naar hoge kwaliteit? Dan zit u bij ons dus helemaal goed. Daarnaast zijn wij ook ISO 9001:2000 gecertificeerd. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Bij ons kunt u in Werkendam dan ook rekenen op een transparante en professionele dienstverlening.

Hulp nodig van onze garage in Werkendam?

Wilt u graag meer weten over onze garage? Of wilt u onze hulp inschakelen in Werkendam? Vul dan direct het online contactformulier in of stuur een e-mail naar info@euroband.info. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo snel mogelijk. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op 0183-678343. Onze medewerkers staan u graag te woord om u verder te helpen. Waarmee kan onze garage in Werkendam u van dienst zijn?