Banden exporteren met Euroband

Heeft u export voor uw banden nodig? Of wilt u juist autobanden kopen? Wat uw wensen ook zijn, wij van Euroband kunnen u ongetwijfeld verder helpen. Onze vakmensen hebben namelijk al bijna 25 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van gebruikte banden en velgen aan particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland. Om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen, hebben we altijd een flinke voorraad van gemiddeld 60.000 stuks. Zo kunnen we snel leveren voor de export en hebben we in ons aanbod zeker weten iets voor uw budget en wensen.

Onze export banden

Omdat wij het milieu belangrijk vinden en omdat het sinds 2004 ook wettelijk verplicht is, halen wij als BEM gecertificeerd bandeninzamelingsbedrijf bij gemeenten, garages en bandenservicebedrijven alle oude exemplaren op. Onze keurmeesters bepalen met hun scherpe blik welke direct verwerkt en vernietigd gaan worden. Wat nog bruikbaar is voor export wordt (eventueel met een nieuw loopvlak) doorverkocht. Dat is goed voor het milieu en zorgt ervoor dat we voordelig goede banden kunnen leveren aan de rest van Europa en de wereld.

Export banden

Kies ons voor export

Wij zijn niet het enige bedrijf dat autobanden exporteert naar het buitenland of export banden te koop aanbiedt. Om ons te kunnen onderscheiden van onze concurrentie proberen wij onze klanten altijd net dat beetje extra te bieden. Voor u heeft dit veel voordelen:

  • U betaalt bij ons altijd een zeer scherpe prijs, ontdek het zelf met een offerte!
  • We hebben een zeer ruim en wisselend aanbod van doorgaans 60.000 stuks op voorraad
  • Naast autobanden verkopen we ook truckbanden, motorbanden en industriële bandensoorten
  • Heeft u liever gloednieuwe banden? Ook dan hebben we voor u keuze uit vele topmerken
  • Als bedrijf zijn we erkend en gecertificeerd door de VACO (branchevereniging van bandenspecialisten)
  • U kunt bij ons ook terecht voor gerelateerde diensten, zoals apk en onderhoud.
  • Verder kunnen we banden bijvullen met stikstof voor een scherpe prijs en meer rijcomfort.
  • We helpen u de export te regelen met bijvoorbeeld zeecontainers of transportbedrijven.

Ons persoonlijk spreken?

Wanneer u nog vragen heeft over de mogelijkheden voor export of de soorten banden die wij verkopen, dan kunt u hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen. Onze vakmensen geven u dan graag meer uitleg. U kunt eventueel ook alvast een kijkje nemen op onze website voor het volledige assortiment, dat continu wisselt. Voor persoonlijk contact kunt u bellen met 0183-505047. Komt het sturen van een e-mail u beter uit? Dan kunt u het contactformulier op onze site invullen. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht over export banden.