Bedrijfsprofiel Euroband B.V.

Euroband B.V.  is in 1991 gestart als tussenhandel. Met de jaren zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf gespecialiseerd in import en export van nieuwe en gebruikte banden.

Daarnaast staat Euroband B.V. bekend om zijn inzamelingstak. Wij zamelen banden in, in zowel Nederland als België, op een 100% milieuvriendelijke manier.

Verder kunt u bij Euroband B.V. terecht voor uw voertuig(en). Wij zijn een gespecialiseerde bandenservice en doen daarnaast APK, reparatie & onderhoud, 3D-uitlijnen en airco’s vullen. 

Wij zijn VACO erkend, ISO 9001 gecertificeerd en RDW erkend bedrijf.

Hergebruik van autobanden

De ingezamelde gebruikte autobanden worden gesorteerd en gekeurd. Afhankelijk hiervan worden de autobanden hetzij verkocht of afgevoerd om op een milieuvriendelijke manier te worden verwerkt.

De verkoop van autobanden die geschikt zijn voor hergebruik vindt wereldwijd plaats. Het transport van de autobanden gebeurt door transportbedrijven, via zeecontainers of met eigen vervoer.

Wij hebben ongeveer 100.000 banden op voorraad.

Sinds maart 2007 zijn we gevestigd op onze nieuwe locatie op de Velsenstraat 4 in Werkendam Vanuit deze moderne locatie zijn wij, naast onze overige activiteiten, ook begonnen met een autobandenservice.

John de Graaf

Eigenaar

John de Graaf

Natasja Schuermans

Directiesecretaresse

natasja

Johan Vervelde

APK-Keurmeester

Bedrijfsprofiel

Betrouwbare partner