De specialist voor u

Bent u op zoek naar een bandenspecialist die u kan helpen met alle mogelijke banden en velgen voor uw voertuigen? Dan heeft u in Euroband gevonden waar u naar op zoek was. We hebben bijna 25 jaar ervaring met de banden die sinds jaar en dag onze voertuigen over de weg dragen. U heeft bij ons de keuze uit vele soorten en maten.Wij eden u als bandenspecialist echter ook de optie om te kiezen voor een gebruikt alternatief. Dit is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

De tweedehands band van de bandenspecialist

Wij bieden u de mogelijkheid om een gebruikte bandenset onder uw auto te laten zetten. Dit is namelijk een stuk goedkoper. Al vanaf 20 euro kunt u bij ons een band kopen, die wij hebben opgehaald bij een garage of dealer. Ongeveer 35% van deze banden komt door onze strenge keuring heen. De autobanden die wij u als bandenspecialist willen leveren:

  • Hebben een profiel van minstens 5 mm (1,6 mm is het wettelijk minimum en 8 mm is het profiel van een nieuwe band die rechtstreeks uit de fabriek komt)
  • Voorzien wij van een nieuw ventiel, deze kan dan ook niet voor problemen zorgen
  • Worden geleverd met 100% garantie, dus ook met problemen helpen wij u

Bij de prijs vanaf 20 euro per band is ook de montage, het balanceren, btw en de verwijderingsbijdrage inbegrepen.

Internationale handel

Al bijna 25 jaar zijn wij als bandenspecialist bezig met autobanden. In eerste instantie zijn wij begonnen als tussenhandel en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de import en export van autobanden over de hele wereld. Tevens hebben wij een VACO en ISO 9001:2000 certificering. We mogen ons dus met recht een bandenspecialist noemen. Iedere band die wij inzamelen, wordt gekeurd door strenge keurmeesters. Aan de hand hiervan wordt bepaald of zij direct kunnen worden hergebruikt (eventueel met een nieuw loopvlak). Is dat niet het geval, dan worden ze op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Onze herbruikbare autobanden verhandelen wij vervolgens over de hele wereld.

bandenspecialist

Contact met uw bandenspecialist

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de volgende bandenset voor uw auto? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons telefonisch bereiken op 0183-505047. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Dan kunt u het formulier op de website invullen. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn. Of u nu nieuwe of tweedehands banden wilt, bij bandenspecialist Euroband bent u altijd aan het juiste adres en betaalt u nooit te veel!