Ruim aanbod aan banden

Op zoek naar een bandenservice in Gorinchem? Dan kunnen wij van Euroband u uitstekend helpen. Wij zijn hét adres in Gorinchem voor zowel nieuwe als gebruikte autobanden, maar ook voor landbouw- en motorbanden kunt u bij ons terecht. Onze bandenservice heeft 60.000 banden op voorraad. Dus ook de band waar u naar op zoek bent, vindt u bij ons. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het plaatsen van de banden en het uitlijnen van uw voertuig. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Onze bandenservice in Gorinchem

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kan onze bandenservice u op verschillende vlakken uitstekend van dienst zijn in Gorinchem. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder meer:

  • Het uitlijnen van banden met een 3D-techniek
  • Apk-keuring en onderhoud
  • Verschillende soorten banden, waaronder landbouw-, industrie- en motorbanden
  • Verkoop van zowel gebruikte als nieuwe banden
  • Velgen van diverse merken
  • Hulp bij pech

Wilt u meer weten over wat onze bandenservice voor u kan betekenen in Gorinchem? Neemt u dan contact met ons op.

Bandenservice Gorinchem

Kies voor kennis en ervaring

Wij zijn begonnen in 1991 als tussenhandel van gebruikte autobanden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel de import als export van nieuwe en tweedehands banden. De gebruikte autobanden die u bij ons vindt, worden voor verkoop uitvoerig gecontroleerd door onze bandenservice in Gorinchem. Er vindt een keuring plaats en aan de hand hiervan worden onze banden gesorteerd. Wordt een band afgekeurd? Dan wordt deze milieuvriendelijk verwerkt door onze bandenservice. Daarnaast is ons bedrijf in Gorinchem VACO-erkend, VACO- en ISO 9001:2000 gecertificeerd. Wij weten dus aan welke veiligheidseisen uw banden moeten voldoen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over onze bandenservice? Of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0183-505047. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw bericht. Bent u op zoek naar een specifieke band of velg? Dan kunt u ook alvast een bezoekje brengen aan onze webshop. Wat kan onze bandenservice in Gorinchem voor u betekenen?