Onze banden die gebruikt zijn

Wanneer u zoekt naar banden die gebruikt zijn, dan kunnen wij van Euroband u uitstekend van dienst zijn. Wij bieden u een ruime keuze aan auto-, motor- en landbouwbanden die gebruikt zijn. Bij Euroband staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Dat geldt niet alleen voor onze nieuwe autobanden, maar zeker ook voor onze tweedehands banden. Een gebruikte band van ons voldoet dan ook aan hoge kwaliteitseisen en worden alleen verkocht als ze een minimaal profiel hebben. Is dit niet het geval? Dan wordt de band op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Waarom moet u voor Euroband kiezen?

U staat bij ons als klant centraal. Het leveren van kwaliteit is dan ook iets wat wij bij Euroband erg belangrijk vinden. Wij bieden u echter meer. Zo profiteert u bij aanschaf van banden die gebruikt zijn van:

  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring als bandenservice
  • Wij hebben 60.000 nieuwe en tweedehands banden op voorraad
  • U kunt zowel als particuliere als zakelijke klant bij ons terecht voor autobanden die gebruikt zijn
  • De prijs die wij hanteren, is inclusief het monteren en het uitlijnen
  • Tweedehands (auto)banden voor een scherpe prijs

Banden gebruikt

Ook doorverkoop

U kunt niet alleen terecht bij Euroband voor de aanschaf van tweedehands banden, maar wij zijn ook uw adres wanneer u zelf autobanden die gebruikt zijn, wilt doorverkopen. Wij komen uw banden gratis bij u ophalen. Omdat wij werken met chauffeurs die ieder een eigen route hebben, zult u altijd hetzelfde aanspreekpunt hebben. Daarnaast kunnen wij ook een brandveilige container voor u plaatsen. Hierin kunnen uw autobanden die gebruikt zijn, opgeslagen worden en wij kunnen ze dan in een keer bij u ophalen. Aan het gebruik van deze container zitten geen kosten verbonden. Wilt u meer over deze bandenservice weten? Neemt u dan contact op met onze medewerkers.

Neemt u gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze autobanden die gebruikt zijn? Of wilt u graag dat wij uw oude banden komen ophalen? Neemt u hiervoor contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt direct het contactformulier op onze pagina invullen of een e-mail sturen naar info@euroband.info. Wij reageren dan zo snel mogelijk met een antwoord op uw bericht. Wilt u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel in dat geval naar 0183-678343. Wij vertellen u graag meer over onze banden die gebruikt zijn.