Banden voor export nodig?

Heeft u banden voor export nodig? Of bent u op zoek naar goedkope en kwalitatief goede banden? Waar u Euroband ook nodig heeft, wij staan met plezier voor u klaar. Ons bedrijf is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale speler in de import en export van autobanden en andere bandsoorten. U kunt hierbij denken aan een band voor trucks, motoren of landbouwvoertuigen. In ons assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Bovendien betaalt u nooit te veel. Hoe dat kan? Simpel, wij kopen slim in en zamelen oude banden in voor de export.

Hoe werkt dat inzamelen?

Sinds 2004 is het voor producenten en importeurs verplicht om zorg te dragen voor het ophalen en verwerken van oude banden. Wij van Euroband zijn een BEM-gecertificeerd inzamelingsbedrijf. Onze keurmeesters delen de ingezamelde stuks op in schrot- en waardebanden. Schrotbanden worden op milieuvriendelijke wijze verwerkt. Waardebanden zijn nog geschikt voor de export. Indien nodig, worden ze van een nieuw loopvlak voorzien en doorverkocht in Europa. Andere waardebanden worden direct wereldwijd verhandeld. Zo houden we de prijzen laag.

Onze gebruikte banden

U vindt bij ons ook een gloednieuwe bandenset in allerlei maten en van diverse topmerken. Daarnaast hebben we ook zeer veel tweedehands exemplaren. Ze zijn allemaal uitgebreid getest en hebben minimaal een profiel van 5 millimeter. Een nieuwe band koopt u met een profieldikte van 8mm en wettelijk verplicht is het profiel slechts 1,6 mm. Kortom, van onze banden kunt u weer jarenlang plezier hebben. Zeker omdat we ze ook voor u monteren, balanceren, een nieuw ventiel plaatsen en 100% garantie geven. Goedkoper vindt u ze nergens!

banden export

Ga voor de ervaring van Euroband!

Wanneer u met ons in zee gaat voor uw export, dan profiteert u niet alleen van bijna 25 jaar ervaring. Wij streven er continu naar om onze klanten net iets meer te leveren dan alleen het grootste aanbod en de scherpste prijzen:

  • Daarom helpen wij u ook bij het vervoer van de banden export. Zo kunnen we transportbedrijven of zeecontainers inschakelen.
  • Om te bewijzen dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, hebben we ons aangesloten bij de VACO (branchevereniging voor bandenspecialisten) en zijn we door hen gecertificeerd.
  • Ons assortiment wordt steeds opnieuw ververst, omdat we steeds banden in- en verkopen, ook voor de export. Daardoor heeft u steeds opnieuw kans dat we precies hebben wat u zoekt.
  • Wanneer het om banden gaat, dan weten wij waar we over spreken. Onze keurmeesters controleren niet alleen uw autobanden, maar zijn ook bevoegd om apk-keuringen te mogen uitvoeren.
  • Onze vakmensen hebben dankzij 25 jaar ervaring de kennis in huis om met u mee te denken. Zij weten alles over banden en kunnen u dan geheel vrijblijvend van gratis en waardevol advies voorzien.

Wij hopen dat u ons belt

Bent u al overtuigd door bovenstaande of wilt u graag eerst meer informatie opvragen over onze banden of onze ervaringen in de export? Onze medewerkers staan u met plezier te woord. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 0183-505047. Of wilt u liever contact met ons via de mail? Dan kunt u via ons online contactformulier een bericht achterlaten en wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een reactie. U kunt ook met andere bedrijven samenwerken, maar wanneer u kiest voor Euroband, dan bent u verzekerd van de beste banden voor de export.