Velgen voor ieder type auto

Wanneer u op zoek bent naar autovelgen in Werkendam, dan is onze bandenspecialist hét adres voor u. Wij zijn sinds 1991 gespecialiseerd in het inzamelen van verschillende tweedehands banden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met als specialisatie de import en export van nieuwe, maar ook gebruikte banden. Wij hebben standaard zo’n 60.000 banden op voorraad. Dat is echter niet het enige. Ook voor autovelgen bent u bij ons aan het juiste adres. Waarmee kunnen wij u in Werkendam helpen?

Ruime keuze aan autovelgen in Werkendam

U vindt bij Euroband een uitgebreid assortiment aan lichtmetalen autovelgen van verschillende topmerken. Velgen zijn populaire accessoires voor een auto. Met de juiste velg kunt u uw bolide immers een moderne of juist sportieve uitstraling geven. Onze lichtmetalen velgen zijn een stuk lichter dan de standaard stalen velg. Daar komt bij dat dit type de warmte van de autobanden en het remsysteem beter kan afvoeren. Bij de aanschaf moet u echter wel letten op onder andere de ET-waarde, de diameter van uw velg en de steekcirkel van het wiel. Onze medewerkers in Werkendam voorzien u van harte van passend advies. Ook kunnen wij u helpen met de bijpassende banden.

Waarom moet u op letten?

Zowel onze nieuwe als tweedehands autovelgen in Werkendam worden uitgebreid gecontroleerd. Zo bent u bij ons verzekerd van een kwaliteitsproduct waar u nog lang plezier van zal hebben. Wij vertellen u graag waar u op moet letten bij de aanschaf van autovelgen:

  • Is er kleurverschil te zien? Dit wijst op een overmatig gebruikte hiel.
  • Ziet u lasnaden in de hiel? Het kan zijn dat de velgen gescheurd zijn geweest. Is dit het geval, dan is het vaak wachten op de volgende.
  • Controleren of uw velg recht is? Leg deze op een vlakke vloer. Probeer de velg vervolgens te bewegen. Wiebelt deze? Dan is de velg niet recht.

Autovelgen Werkendam

Dit zijn een paar van onze tips. Onze medewerkers in Werkendam helpen u graag bij het uitzoeken van een goede velg.

Geïnteresseerd in onze velgen?

Heeft u vragen over onze autovelgen? Of wilt u ons advies in Werkendam? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Vult u hiervoor het contactformulier op onze site in of stuurt u een e-mail naar info@euroband.info. U kunt ook bellen met 0183-678343, wanneer u ons liever persoonlijk spreekt. Onze bandenspecialist is uw adres voor autovelgen in Werkendam.