Autobanden gebruikt? Ga naar de Erkende bandenspecialist

Bent u op zoek naar een specifiek type autobanden die gebruikt zijn? Bij Euroband vindt u een ruim aanbod aan tweedehands autobanden, maar ook voor motor- of landbouwbanden die gebruikt zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze banden voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij zijn dan ook een VACO-gecertificeerd en erkend bedrijf. U vindt bij ons gegarandeerd de kwaliteit en professionaliteit waarnaar u op zoek bent. Wat mogen wij voor u doen?

Uw autobanden gebruikt? Ga voor kwaliteit tegen een scherpe prijs

Kwaliteit staat bij Euroband hoog in het vaandel. Dit geldt ook voor onze autobanden die gebruikt zijn. Onze banden worden dan ook uitgebreid getest, voordat deze worden verkocht. Een van de kwaliteitseisen waaraan voldaan moeten worden, is dat onze banden die gebruikt zijn minimaal een profiel hebben van 5 mm. Het is wettelijke vastgesteld dat het profiel van autobanden minimaal 1,6 mm diep moet zijn. Onze banden die gebruikt zijn, voldoen hier dus ruim aan. Daarnaast kunnen wij door onze efficiënte werkwijze onze gebruikte banden tegen een scherp tarief aanbieden. U vindt bij ons al banden vanaf €20 en dit is inclusief montage en uitlijning!

Meer dan alleen banden en gebruikte banden

Naast nieuwe en gebruikte banden bieden wij u meer. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het volgende:

  • Het uitlijnen van uw voertuig met behulp van 3D-techniek. Dit zorgt ervoor dat uw autobanden langer meegaan, u fijner rijdt en brandstofkosten bespaart
  • Ruime keuze aan banden die gebruikt zijn voor diverse voertuigen
  • Ook uw adres voor de apk-keuring en onderhoud van uw voertuig
  • Uw autobanden vullen met stikstof, zodat uw bandenspanning optimaal is en blijft
  • U vindt bij ons ook een ruim aanbod aan velgen

Autobanden gebruikt

Meer weten over onze autobanden gebruikt zijn?

Heeft u nog een vraag over onze tweedehands autobanden? Of wilt u graag gebruikte banden bij ons aanschaffen? Dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Vult u hiervoor ons online contactformulier in of stuur een e-mail naar info@euroband.info. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0183-678343, indien u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreekt. Wij zijn uw adres voor autobanden die gebruikt zijn.