Erkend keuringsbedrijf

Bent u op zoek naar een garage die uw apk in Werkendam voor u kan uitvoeren? Dan helpen wij van Euroband u graag. Wij zijn al sinds 1991 werkzaam in het vak en kunnen u op dit vlak dan uitstekend van dienst zijn. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste regels en wetgeving omtrent de apk en weten dan ook waar er bij uw auto op gelet moet worden. Wij hebben verscheidene klanten in Werkendam mogen helpen. Wat mogen wij voor u doen?

Apk voor iedere auto

Of u nu een Volkswagen Polo rijdt of een Audi A4, onze vakmensen kunnen voor elke type auto een apk in Werkendam uitvoeren. Euroband beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en kennis. Onze medewerkers weten dan ook precies waar zij op moeten letten bij de keuring van uw auto. Zo kunnen zij u precies vertellen hoe vaak uw auto gekeurd moet worden en aan welke eisen voldaan moet worden. Zelfs wanneer u in Werkendam een oldtimer rijdt, dan kunt u voor de apk terecht bij ons. Wij zijn een door de RDW erkend bedrijf en voeren dus een keuring uit volgens de wettelijk verplichte standaard. Ook het onderhoud van uw voertuig kunnen wij u uit handen nemen.

APK werkendam

Daarom kiest u voor ons in Werkendam

APK logoWij vinden het erg belangrijk dat onze klanten in Werkendam tevreden zijn over de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wij doen dan ook altijd onze uiterste best om de apk naar wens uit te voeren. Daarnaast profiteert u bij ons van:

  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
  • Zowel bedrijven als particulieren worden door ons geholpen
  • Erkend RDW-keuringsbedrijf
  • Apk in Werkendam volgens wettelijke standaarden
  • Ook uw adres voor onderhoud en nieuwe (of gebruikte) banden

Nog een vraag?

Wilt u meer informatie over ons bedrijf in Werkendam? Of wilt u een apk inplannen? In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0183-678343. Heeft u een minder dringende vraag? Dan kunt u ook het contactformulier op onze site invullen of een mail naar info@euroband.info sturen. Onze medewerkers beantwoorden uw bericht dan zo spoedig mogelijk. Neem vandaag nog contact op en laat de apk in Werkendam door onze professionals uitvoeren.