Ruim aanbod aan 2e hands winterbanden

Wij van Euroband zijn uw adres wanneer u op zoek bent naar 2e hands winterbanden. Niet alleen bieden wij u een ruime keuze aan 2e hands banden: van auto- tot landbouwbanden, maar wij leveren ook kwaliteit. Euroband is al ruim 20 jaar werkzaam als bandenexpert. Wij hebben dan ook de kennis en ervaring in huis om u hierbij uitstekend van dienst te zijn. Naar welke gebruikte winterbanden bent u op zoek?

Kies voor kwaliteit 

Kiest u voor 2e hands winterbanden van Eurband, dan kiest u voor kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is iets wat wij bij Euroband hoog in het vaandel hebben staan. Dit geldt niet alleen voor onze nieuwe, maar ook zeker voor onze 2e hands winterbanden. Onze banden moet aan hoge kwaliteitseisen voldoen en worden voor verkoop dan ook uitgebreid door ons getest. Een van de eisen waar onze 2e hands banden aan moeten voldoen, is dat zij een profieldikte van minimaal 5 mm hebben. Wettelijk gezien is de minimum profieldikte 1,6 mm, hieronder dient u ze te vervangen. Onze winterbanden voldoen hier dus ruim aan. Onze werkwijze is zeer efficiënt, waardoor wij onze winterbanden tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Zo vindt u bij ons al 2e hands banden vanaf €20. Bij deze prijs is ook het monteren en het uitlijnen inbegrepen.

2e hands winterbanden

2e hands winterbanden

2e hands winterbanden verkopen?

Heeft u 2e hands banden liggen en wilt u deze doorverkopen? Ook dan kunnen wij van Euroband u helpen als BEM-gecertificeerd bandeninzamelingsbedrijf. Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen als partner in de doorverkoop van 2e hands banden, dan heeft dat de volgende voordelen voor u:
– Wij komen de banden kosteloos bij u ophalen
– Ons bandeninzamelingsbedrijf werkt met een vaste chauffeur die een vaste route heeft
– Onze afhaalservice werkt snel en correct
– U kunt bij ons gratis gebruikmaken van een brandveilige bandencontainer voor opslag op uw terrein
Er zijn een aantal wettelijke eisen waar gebruikte winterbanden aan moeten voldoen. Wilt u meer hierover weten? Neem in dat geval contact op met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Graag meer informatie over onze 2e hands winterbanden?

Wilt u meer weten over onze 2e hands winterbanden? Of heeft u een andere vraag voor ons? Vult u dan gelijk het contactformulier op onze website in. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op uw bericht. Ook kunt u een e-mail naar bandenservice@euroband.info zenden. Wilt u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Belt u in dat geval naar 0183-505047. Wij staan u graag te woord. Neem vandaag nog contact op en ontdek onze ruime keuze aan 2e hands winterbanden.