Ga voor kwaliteit bij 2e hands autobanden

Voor 2e hands autobanden bent u bij Euroband aan het juiste adres. U vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan gebruikte autobanden. Daarnaast staat het leveren van kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt voor onze nieuwe banden, maar zeker ook voor de 2e hands banden die wij aanbieden. We zijn een bedrijf dat erkend en gecertificeerd is door de VACO. Bij ons bent u dan ook verzekerd van kwaliteit en professionaliteit. Hoe kunnen wij u helpen?

Waarom onze 2e hands autobanden

Bij ons is klanttevredenheid erg belangrijk. Onze bandenservice doet dan ook graag dat beetje extra voor u. Bij ons profiteert u dan ook altijd van het volgende:

  • Wij beschikken als bandenservice over ruim 20 jaar kennis en ervaring
  • Onze 2e hands autobanden voldoen aan hoge kwaliteitseisen
  • Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan gebruikte autobanden
  • Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht
  • Onze prijs is inclusief montage en uitlijnen

2e hands autobanden

Ook uw adres voor doorverkoop van 2e hands autobanden

Wij zijn niet alleen het adres voor de aanschaf van 2e hands autobanden, maar u kunt bij ons ook terecht wanneer u banden wilt doorverkopen. Wij komen uw autobanden geheel kosteloos bij u ophalen. Omdat ieder van onze chauffeurs een vaste route heeft, heeft u een vast aanspreekpunt voor het afhalen van uw 2e hands banden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een brandveilige bandencontainer te plaatsen, waarin u uw autobanden banden kunt opslaan. Aan het gebruik hiervan zitten geen kosten verbonden. Wilt u van deze service gebruikmaken? Hiervoor moeten uw autobanden dan wel aan enkele wettelijke eisen voldoen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Ons inschakelen voor 2e hands autobanden?

Wilt u graag meer weten over onze 2e hands banden? Of bent u op zoek naar een bepaald type autobanden? Wij helpen u dan graag verder. Neemt u dan vandaag nog contact met ons op door het formulier op onze website in te vullen. U kunt hiervoor ook een e-mail sturen naar info@euroband.info. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord op uw bericht van ons. Wanneer u ons liever persoonlijk spreekt, kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0183-678343. Welke 2e hands autobanden mogen wij op uw auto monteren?